Миљана је у ријалитију "Задруга 7- Елита", постала главна тема након што је у ријалити ушао њен бивши дечко Лазар Чолић Зола. 

Она се такође синоћ сломила и због Ненада Мацановића Бебице који је у последње време често како је она навела омаловажавао и издао више пута. Највише је боли што је омаловажавао њене родитеље. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Плачем јер сматрам да моји родитељи нису заслужили да их дотични вређа и онако омаловажава моју породицу. Ја не знам са ким сам била, после њега не могу апсолутно никоме да верујем. Несхватљиво ми је да ме није прошле сезоне оставио, да је живео са нама, да је 24 сата проводио са мном и одједном преко ноћи Инстаграм, ТикТок, ја у Хургади. У чуду сам и мислим да никад нећу сазнати истину - јецала је Миљана у емисији "Претрес недеље", а онда признала да не мења мишљење да је Бебица према њој био идеалан дечко:

- Никад нећу рећи, остајем при ставу да је био идеалан према мени до последњег дана. Сматрам да сам крива и да треба овако да ми се врати, али исто тако не схватам што ме тада није оставио и никада ми неће бити јасно. Откако је Ненад отишао ја сам месец дана ишла код психотерапеута да ми објасни како човек може тако да се промени. Што се Золе тиче то је пакао био, токсична веза у којој сам 130 килограма имала. Најслађе је забрањено воће, ја себе у животу не видим више себе поред њега - рекла је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: