Viktorija Bekam je nedavno podelila intrigantnu priču o sukobu prioriteta između nje i njenog supruga Dejvida Bekama još 2005. godine.

Dok je bila uveliko trudna i pripremala se da im rodi sina, Dejvid se bavio fotografisanjem sa DŽenifer Lopez i Bijonse.

Foto: Profimedia

 

Sukob koji je Viktoriju razbesneo.

Godina 2005. bila je ključni trenutak u životima slavnog para Viktorije i Dejvida Bekama. U to vreme, bivša spajsica bila je na ivici da rodi svog najmlađeg sina Kruza, a medicinski radnici su zakazali carski rez u uglednoj madridskoj bolnici. Život ovog para trebalo je da se drastično promeni i oni su se pripremali za radosni dolazak novog člana porodice.

Međutim, kako je Viktorija nedavno otkrila, ono što je trebalo da bude vreme iščekivanja prinove i povezivanja bilo je naprotiv veoma turbulentno vreme zbog nepredviđene situacije.

Kada je Dejvidu saopštila očekivani datum porođaja, njena nadanja u njegovo prisustvo u ovim najbitnijim porodičnim trenucima naišle su na neočekivani odgovor.

Dejvid joj je saopštio da ima druge planove.

Dejvid je priznao Viktoriji da se ranije dogovorio za fotografisanje sa međunarodnim muzičkim senzacijama DŽenifer Lopez i Bijonse. Ovo je izazvalo bes, frustraciju i nevericu kod Viktorije, koja je bila na korak do porođaja.

Viktorija se uhvatila u koštac sa teškim izborom svog muža, posebno imajući u vidu predstojeći dolazak njihovog sina. NJene emocije bile su naglašenije zbog stanja u kom se nalazila.

Davidovo kultno fotografisanje usred Viktorijinog porođaja.

Dejvid Bekam je na kraju uspeo da sve postigne, prisustvovao je i rođenju svog sina Kruza u poznatoj bolnici u Madridu. Međutim, tok događaja se iznenađujuće okrenuo kada su novine objavile Dejvidovu fotografiju sa poznatim pevačicama uz provokativni naslov: „Šta bi Viktorija rekla?“

Ovo je Viktoriju još više uznemirilo. Dok je ležala u svom bolničkom krevetu nakon carskog reza, Viktorija se suočila sa ovom slikom i medijskom pompom.

Dejvid je snimio reklamu za Pepsi.

U reklami, pop zvezde Bijonse i DŽenifer Lopez poslate su u restoran u misiji da se bore protiv loših momaka. Dok se svađaju, David ih posmatra, a zatim pijucka Pepsi nakon njihove pobede.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".