Викторија Бекам је недавно поделила интригантну причу о сукобу приоритета између ње и њеног супруга Дејвида Бекама још 2005. године.

Док је била увелико трудна и припремала се да им роди сина, Дејвид се бавио фотографисањем са Џенифер Лопез и Бијонсе.

Фото: Профимедиа

 

Сукоб који је Викторију разбеснео.

Година 2005. била је кључни тренутак у животима славног пара Викторије и Дејвида Бекама. У то време, бивша спајсица била је на ивици да роди свог најмлађег сина Круза, а медицински радници су заказали царски рез у угледној мадридској болници. Живот овог пара требало је да се драстично промени и они су се припремали за радосни долазак новог члана породице.

Међутим, како је Викторија недавно открила, оно што је требало да буде време ишчекивања принове и повезивања било је напротив веома турбулентно време због непредвиђене ситуације.

Када је Дејвиду саопштила очекивани датум порођаја, њена надања у његово присуство у овим најбитнијим породичним тренуцима наишле су на неочекивани одговор.

Дејвид јој је саопштио да има друге планове.

Дејвид је признао Викторији да се раније договорио за фотографисање са међународним музичким сензацијама Џенифер Лопез и Бијонсе. Ово је изазвало бес, фрустрацију и неверицу код Викторије, која је била на корак до порођаја.

Викторија се ухватила у коштац са тешким избором свог мужа, посебно имајуц́и у виду предстојец́и долазак њиховог сина. Њене емоције биле су наглашеније због стања у ком се налазила.

Давидово култно фотографисање усред Викторијиног порођаја.

Дејвид Бекам је на крају успео да све постигне, присуствовао је и рођењу свог сина Круза у познатој болници у Мадриду. Међутим, ток догађаја се изненађујуц́е окренуо када су новине објавиле Дејвидову фотографију са познатим певачицама уз провокативни наслов: „Шта би Викторија рекла?“

Ово је Викторију још више узнемирило. Док је лежала у свом болничком кревету након царског реза, Викторија се суочила са овом сликом и медијском помпом.

Дејвид је снимио рекламу за Пепси.

У реклами, поп звезде Бијонсе и Џенифер Лопез послате су у ресторан у мисији да се боре против лоших момака. Док се свађају, Давид их посматра, а затим пијуцка Пепси након њихове победе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".