Gost jedne emisije bio je pevač LJuba Perućica. NJemu je voditel postavio tri izazova na kraju emisije, a naročoto zanimljiv bio je poslednji.

LJuba je, tada, naime, iz fijoke izvukao fotografiju trenutno najpopularnije pevačice u regionu, Aleksandre Prijović. Sve to ne bi bilo nimalo neobično da se njih dvoje nisu zabavljali u prošlosti.

Foto: ATA images

 

- Prosto nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas, da niti nekad postojale ružne reči, niti situacije, da sad kao ja neću da izvadim sliku i da ne pričam, pogotovo što sam ja prosto takav da nikada nisam imao problem ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se i sve - otrkio je Perućica.

FOTO: Printskrin / Kurir

 

Voditelj bio je pozitivno iznenađen LJubinom reakcijom, a još više ga je raspametio nastavak odgovora.

- Nisam bio u Areni na koncertu. Moja žena Kaća je trebalo da ide umesto mene, u moje ime, ali pošto je ona već poprilično trudna, taj dan se nije osećala dobro, pa i danas kuka što nije otišla na koncert. A ja sam te nedelje imao katastrofu par dana zaredom i onda bi mi taj dan bio još jedan, onako... Katastrofa poprilična. Iz tog razloga nisam bio, ali sigurno ću biti na nekom sledećem - iskren je Perućica

Kurir

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".