Гост једне емисије био је певач Љуба Перућица. Њему је водител поставио три изазова на крају емисије, а нарочото занимљив био је последњи.

Љуба је, тада, наиме, из фијоке извукао фотографију тренутно најпопуларније певачице у региону, Александре Пријовић. Све то не би било нимало необично да се њих двоје нису забављали у прошлости.

Фото: АТА имагес

 

- Просто нас двоје имамо толико један нормалан однос и дан данас, да нити некад постојале ружне речи, нити ситуације, да сад као ја нећу да извадим слику и да не причам, поготово што сам ја просто такав да никада нисам имао проблем ни са једном бившом, а не са њом. Кад год се сретнемо, испричамо се и све - отркио је Перућица.

ФОТО: Принтскрин / Курир

 

Водитељ био је позитивно изненађен Љубином реакцијом, а још више га је распаметио наставак одговора.

- Нисам био у Арени на концерту. Моја жена Каћа је требало да иде уместо мене, у моје име, али пошто је она већ поприлично трудна, тај дан се није осећала добро, па и данас кука што није отишла на концерт. А ја сам те недеље имао катастрофу пар дана заредом и онда би ми тај дан био још један, онако... Катастрофа поприлична. Из тог разлога нисам био, али сигурно ћу бити на неком следећем - искрен је Перућица

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".