Ivana Malić, izabranica popularnog glumca Miloša Bikovića, uslikala se u ogledalu i pokazala prsten, koji je zasijao na njenoj ruci, a njihovi fanovi su zaključili da je došlo do veridbe, te je usledilo i pregršt čestitki ispod njene objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Ivana i Miloš će uskoro postati roditelji. Atraktivna brineta je u osmom mesecu trudnoće, a sa talentovanim glumcem čeka dečaka, a ime za bebu još uvek nisu otkrili.

Ivana je nedavno pokazala svoj trudnički stomak, kad se uslikala u ogledalu i ispozirala u bež haljini i kardiganu u istim tonovima.

Pre dva meseca pojavila se informacija da glumac planira da stane na "ludi kamen" i izgovori sudbonosno "da" u strogoj tajnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - otkrio je u septembru izvor za Kurir.

BONUS VIDEO: