Ивана Малић, изабраница популарног глумца Милоша Биковића, усликала се у огледалу и показала прстен, који је засијао на њеној руци, а њихови фанови су закључили да је дошло до веридбе, те је уследило и прегршт честитки испод њене објаве.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Ивана и Милош ће ускоро постати родитељи. Атрактивна бринета је у осмом месецу трудноће, а са талентованим глумцем чека дечака, а име за бебу још увек нису открили.

Ивана је недавно показала свој труднички стомак, кад се усликала у огледалу и испозирала у беж хаљини и кардигану у истим тоновима.

Пре два месеца појавила се информација да глумац планира да стане на "луди камен" и изговори судбоносно "да" у строгој тајности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

- Познато је да Милош не воли јавно да износи детаље из приватног живота. Жели да избегне помпу, еуфорију и да чин венчања буде реализован у строгој тајности. Откако је Ивана остала у другом стању, њих двоје разговарају на ту тему да званично склопе брак, а то ће се догодити пре него што постану родитељи. И једно и друго су се усагласили да је најбоље да информације о интимном чину поделе са својим пратиоцима и јавности тек када се све заврши - открио је у септембру извор за Курир.

БОНУС ВИДЕО: