Smrt Metjua Perija pogodila je sve one koji su sa njim sarađivali, ali i fanove širom sveta. Sada se oglasio reditelj prijatelja koji je odmah znao da će Metju biti velika zvezda

Reditelj "Prijatelja" DŽejms Barouz seća se Metjua Perija kao izuzetno kreativnog glumca i komičara.

Dugogodišnji TV režiser i producent prisetio se u intervjuu za Tudej da je Peri imao izvesnu komičnu iskru u načinu na koji je igao svog lika, Čendlera Binga. Barouz je rekao da je njegov prvi utisak o glumcu bio: "Vau".

- Bio je to savršen, savršen spoj. NJegovi izrazi lica su bili neverovatni. Uvek je bio svestan da je, iako nije govorio u nekom trenutku, uvek bio pred kamerom.

Foto: Profimedia

 

 

Reditelj je podsetio da je Peri imao takav talenat, zbog čega njegova smrt još više boli.

- To je tako tužno. Bili smo toliko ponosni na njega ovih poslednjih nekoliko godina jer se značajno oporavljao. Poslao sam devojkama poruku onog dana kada smo saznali i one su uništene. NJihov brat je umro - rekao je reditelj, prenosi Pipl i dodao da se nada da će Peri ostati upamćen "kao divan glumac, zabavan čovek i drag prijatelj mnogim ljudima".

Podsetimo, glumac je u subotu pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu. Još uvek nema zvaničnih infomracija o uzroku njegove smrti. Prvi testovi autopsije su objavljeni juče, a saopšteno je da nije pronađen ni met ni fentanil u organizmu golumca u trenutku smrti, naveo je TMZ

NJegove kolege iz serije "Prijatelji", DŽenifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, objavile su u utorak izjavu u kojoj su rekli:

- Svi smo tako potpuno razoreni gubitkom Metjua. Bili smo više od običnih drugova. Bili smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Metjuevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta.

(Blic žena)

BONUS VIDEO: