Смрт Метјуа Перија погодила је све оне који су са њим сарађивали, али и фанове широм света. Сада се огласио редитељ пријатеља који је одмах знао да ће Метју бити велика звезда

Редитељ "Пријатеља" Џејмс Бароуз сећа се Метјуа Перија као изузетно креативног глумца и комичара.

Дугогодишњи ТВ режисер и продуцент присетио се у интервјуу за Тудеј да је Пери имао извесну комичну искру у начину на који је игао свог лика, Чендлера Бинга. Бароуз је рекао да је његов први утисак о глумцу био: "Вау".

- Био је то савршен, савршен спој. Његови изрази лица су били невероватни. Увек је био свестан да је, иако није говорио у неком тренутку, увек био пред камером.

Фото: Профимедиа

 

 

Редитељ је подсетио да је Пери имао такав таленат, због чега његова смрт још више боли.

- То је тако тужно. Били смо толико поносни на њега ових последњих неколико година јер се значајно опорављао. Послао сам девојкама поруку оног дана када смо сазнали и оне су уништене. Њихов брат је умро - рекао је редитељ, преноси Пипл и додао да се нада да ће Пери остати упамћен "као диван глумац, забаван човек и драг пријатељ многим људима".

Подсетимо, глумац је у суботу пронађен мртав у својој кући у Лос Анђелесу. Још увек нема званичних инфомрација о узроку његове смрти. Први тестови аутопсије су објављени јуче, а саопштено је да није пронађен ни мет ни фентанил у организму голумца у тренутку смрти, навео је ТМЗ

Његове колеге из серије "Пријатељи", Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мет ЛеБлан и Дејвид Швимер, објавиле су у уторак изјаву у којој су рекли:

- Сви смо тако потпуно разорени губитком Метјуа. Били смо више од обичних другова. Били смо породица. Има толико тога да се каже, али сада ћемо одвојити тренутак да тугујемо и процесуирамо овај недокучив губитак. Временом ћемо рећи више, како и када будемо могли. За сада, наше мисли и наша љубав су са Метјуевом породицом, његовим пријатељима и свима који су га волели широм света.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО: