Pevačica Barbara Bobak je veoma angažovana na muzičkim poljima, a kada je reč o bakšišu, ona svoj daje kolegama muzičarima. 

- Nikada nisam uzela bakšiš, sve ostavim muzičarima da podele, smatram ko god to da ne radi je prokleto đubre jedno, ti pevači imaju muzičarske dnevnice, a pevači uzimaju na hiljade i hiljade evra i ako tebi na tvojih 6.000 evra treba i tih hiljadu - evo ti!- rekla je prenosi Mondo.

Barbara je jednom prilikom otkrila šta je po obrazovanju i nepoznate detalje o svojoj porodici: 

- Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku.

Istakla je da joj se želja zapevanjem javila na fakultetu: 

- Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje.

BONUS VIDEO: