Певачица Барбара Бобак је веома ангажована на музичким пољима, а када је реч о бакшишу, она свој даје колегама музичарима. 

- Никада нисам узела бакшиш, све оставим музичарима да поделе, сматрам ко год то да не ради је проклето ђубре једно, ти певачи имају музичарске дневнице, а певачи узимају на хиљаде и хиљаде евра и ако теби на твојих 6.000 евра треба и тих хиљаду - ево ти!- рекла је преноси Мондо.

Барбара је једном приликом открила шта је по образовању и непознате детаље о својој породици: 

- Потичем из једне обичне, нормалне породице. Била сам вуковац у основној школи, одликаш у средњој, гимназији. Дуго сам радила као копирајтер за једну аустралијску фирму јер сам се трудила да већ од 18. године не будем родитељима на терету и постанем самостална. Радила сам и у једној теретани пре него што сам почела да пишем те чланке на енглеском језику.

Истакла је да јој се жеља запевањем јавила на факултету: 

- Жеља за певањем се јавила случајно када сам видела објаву на друштвеним мрежама једне другарице која је певачица. Ја сам увек лепо певала, али сам се стидела и снебивала да певам пред другима. Седела сам у том моменту са другарима са факултета када сам то видела. Иначе, студирала сам програмирање.

БОНУС ВИДЕО: