Dvojicu glumca vezalo je prijateljstvo koje je kasnije preraslo u kumstvo. Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac studirali su zajedno u klasi sa Sergejom Trifunovićem i Natašom Ninković. Vojin je bio kum na Nebojšinom venčanju sa prvom suprugom Minom 1996. godine, a kasnije je i krstio njegove sinove - Gavrila i Miloša.

Reditelj Balša Đogo podelio je Vojinov račun za telefon, gde ispod njegovog imena stoji i ime ulice koje nosi naziv po Glogovcu. 

- Smeješ se sa nama - napisao je Đogo, a usledilo je pregršt komentara.

Foto: Printskrin/Instagram/balsađogo

 

Posle toga, oglasila se Nebojševa velika prijateljica, Nataša Ninković koja je u komenttarima osavila nekoliko emotikiona

Takođe, glumica Sloboda Mićalović je podelila ovu fotografiju na svom Instagram storiju. 

Jedna neverovatna slučajnost je da su se  Vojinove ćerke rodile su se na dan kad su glumci igrali predstavu "Hadersfild". Slavili su od ranog jutra, Kada je izašao na pozornicu, Vojin je došao do fotelje, seo je i nije mogao da govori. Došao je red na scenu u kojoj Ivan treba da zaplače, Nebojšine suze nisu padale, prskale su Vojinu u lice pod pravim uglom.

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču",u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni - ispričao je Vojin Ćetković svojevremeno.

(Republika)

BONUS VIDEO: