Двојицу глумца везало је пријатељство које је касније прерасло у кумство. Војин Ћетковић и Небојша Глоговац студирали су заједно у класи са Сергејом Трифуновићем и Наташом Нинковић. Војин је био кум на Небојшином венчању са првом супругом Мином 1996. године, а касније је и крстио његове синове - Гаврила и Милоша.

Редитељ Балша Ђого поделио је Војинов рачун за телефон, где испод његовог имена стоји и име улице које носи назив по Глоговцу. 

- Смејеш се са нама - написао је Ђого, а уследило је прегршт коментара.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/балсађого

 

После тога, огласила се Небојшева велика пријатељица, Наташа Нинковић која је у коменттарима осавила неколико емотикиона

Такође, глумица Слобода Мићаловић је поделила ову фотографију на свом Инстаграм сторију. 

Једна невероватна случајност је да су се  Војинове ћерке родиле су се на дан кад су глумци играли представу "Хадерсфилд". Славили су од раног јутра, Када је изашао на позорницу, Војин је дошао до фотеље, сео је и није могао да говори. Дошао је ред на сцену у којој Иван треба да заплаче, Небојшине сузе нису падале, прскале су Војину у лице под правим углом.

- Исто се догодило када сам му саопштио да је Слобода трудна. Били смо у "Кројачу",у први мах није реаговао, устао је, отишао у тоалет, вратио се с наочарима, скинуо их је, и тада сам први пут видео такве сузе које прште под правим углом. Други и последњи пут било је на сцени - испричао је Војин Ћетковић својевремено.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: