Proslavljeni glumac i zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri iznenada je preminuo u 55. godini u svom domu u Los Anđelesu.

Čitav svet i brojne kolege opraštaju se od harizmatičnog Čendlera, a nakon admina zvanične Instagram stranice serije "Prijatelji", ali i porodice preminulog glumca, svoju tugu izrazila je glumica Gvinet Paltrou koja je sa Perijem svojevremeno bila u vezi.

- Upoznala sam Metjua Perija 1993. na pozorišnom festivalu Williamstown u Masačusetstu. Oboje smo bili tamo veći deo leat radeći predstave - napisala je Gvinet Paltrou koja je Metjua Perija upoznala pre nego što se proslavio u "Prijateljima".

Pamti koliko je bio duhovit, sladak i zabavan. "Odvezli smo se da se kupamo u reci, popili pivo u lokalnom fakultetskom baru, ljubili se u polju visoke trave. Bilo je to čarobno leto".

Otkrila je Metju Peri tada bio snimio pilot epizodu za kultnu seriju. 

- Bio je nervozan, nadajući se da je njegov veliki uspeh pred vratima. I bio je. Ostali smo prijatelji neko vreme dok se nismo razdvojili, ali uvek sam bila srećna kad sam ga videla. Danas sam jako tužna, kao i mnogi od nas. Nadam se da je Metju napokon u miru. Stvarno želim to.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO: