Прослављени глумац и звезда серије "Пријатељи", Метју Пери изненада је преминуо у 55. години у свом дому у Лос Анђелесу.

Читав свет и бројне колеге опраштају се од харизматичног Чендлера, а након админа званичне Инстаграм странице серије "Пријатељи", али и породице преминулог глумца, своју тугу изразила је глумица Гвинет Палтроу која је са Перијем својевремено била у вези.

- Упознала сам Метјуа Перија 1993. на позоришном фестивалу Williamstown у Масачусетсту. Обоје смо били тамо већи део леат радећи представе - написала је Гвинет Палтроу која је Метјуа Перија упознала пре него што се прославио у "Пријатељима".

Памти колико је био духовит, сладак и забаван. "Одвезли смо се да се купамо у реци, попили пиво у локалном факултетском бару, љубили се у пољу високе траве. Било је то чаробно лето".

Открила је Метју Пери тада био снимио пилот епизоду за култну серију. 

- Био је нервозан, надајући се да је његов велики успех пред вратима. И био је. Остали смо пријатељи неко време док се нисмо раздвојили, али увек сам била срећна кад сам га видела. Данас сам јако тужна, као и многи од нас. Надам се да је Метју напокон у миру. Стварно желим то.

Фото: Профимедиа

 

БОНУС ВИДЕО: