Otac pevačice Rade Manojlović važi za vrlo skromnog čoveka, on tokom dana radi u njivi, a povremeno prodaje i toalet papir na pijaci: 

- Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna - napisala je svojevremeno pevačica na Tviteru.

Pevačica je ranije živela u skromnoj kući koja je bila trošna  u Četerežu. Ona se toga ne stidi i veoma je vezana za rodni kraj. Prema medijskom pisanju, pevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra. Oni su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.

U porodičnom dvorištu, gajili su brojne životinje, ali to nije bila njena i sestrina obaveza. One su bile zadužene za sređivanje kuće. Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Otac Rade se ne plaši da radi, a tokom korone je imao ideju kako pevačica može da zaradi ukoliko ne bude imala posla od pevanja: 

 

- Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime 'Radina rakija'. Moja deca su deca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu jer se ovde uvek nađe način da se preživi - rekao je Rade Manojlović, otac popularne pevačice, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO: