Отац певачице Раде Манојловић важи за врло скромног човека, он током дана ради у њиви, а повремено продаје и тоалет папир на пијаци: 

- Мој тата продаје тоалет-папир на пијаци. И не само то, већ и хиљаду неких дрангулија, батерије за сатове, сијалице, боце за плин... Различите ситнице. Наравно, не мора да ради и већ 15 година га молим да престане, али он не жели. Воли да има посао и свој динар. То га одржава у животу. Бавио се тиме и пре него што сам постала популарна - написала је својевремено певачица на Твитеру.

Певачица је раније живела у скромној кући која је била трошна  у Четережу. Она се тога не стиди и веома је везана за родни крај. Према медијском писању, певачица је у нову некретнину уложила чак 100.000 евра. Они су користили пољски WЦ, а купање им је било сналажење.

У породичном дворишту, гајили су бројне животиње, али то није била њена и сестрина обавеза. Оне су биле задужене за сређивање куће. Трактори, комби и разни крш могао је да се види у дворишту у ком је певачица одрасла.

Отац Раде се не плаши да ради, а током короне је имао идеју како певачица може да заради уколико не буде имала посла од певања: 

 

- Ако не буде наступа због короне, Рада ће живети од моје ракије. Размишљали смо да направимо бренд и да пићу дамо име 'Радина ракија'. Моја деца су деца са села и због тога никада не морају да брину јер се овде увек нађе начин да се преживи - рекао је Раде Манојловић, отац популарне певачице, преноси "Курир".

БОНУС ВИДЕО: