Gorana Bogdana, ljubitelji serija imaju prilike da ga gledaju u “Močvari” koja se emituje na TV “Blic”. Goran tumači lik inspektora Nikole Krsmanovića, a za svoju ulogu u seriji kaže da je mračna i da mu nije bilo jednostavno da je odigra, ali je u tome i čar glume.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

 

Bogdan živi na relaciji Hrvatska - Srbija, a veliku podršku ima od svoje mnogobrojne porodice. Naime, Goran Bogdan ima tri brata i dve sestre i kako je ranije govorio porodica mu je na prvom mestu.

Brat Gorana Bogdana, Josip, bavi se muzikom i njih dvojica neverovatno liče. Josip živi i radi u Zagrebu i tamošnji mediji i te kako pišu o njemu.

Josip je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa često obraduje publiku novim singlom, a Goran to odmah podeli sa svojom publikom. Inače, i Goran se kao tinejdžer bavio muzikom, svirao je gitaru u bendu "Luni Meugim" koji i danas postoji.

LJubav između Gorana i Josipa je nemerljiva, a mlađi brat ga je čak jednom prilikom nazvao drugim ocem. Zanimljivo je da imaju isti nadimak na "Instagramu", a jedan drugom često lajkuju i šaljivo komentarišu fotografije.

BONUS VIDEO: