Горана Богдана, љубитељи серија имају прилике да га гледају у “Мочвари” која се емитује на ТВ “Блиц”. Горан тумачи лик инспектора Николе Крсмановића, а за своју улогу у серији каже да је мрачна и да му није било једноставно да је одигра, али је у томе и чар глуме.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Богдан живи на релацији Хрватска - Србија, а велику подршку има од своје многобројне породице. Наиме, Горан Богдан има три брата и две сестре и како је раније говорио породица му је на првом месту.

Брат Горана Богдана, Јосип, бави се музиком и њих двојица невероватно личе. Јосип живи и ради у Загребу и тамошњи медији и те како пишу о њему.

Јосип је веома активан на друштвеним мрежама, па често обрадује публику новим синглом, а Горан то одмах подели са својом публиком. Иначе, и Горан се као тинејџер бавио музиком, свирао је гитару у бенду "Луни Меугим" који и данас постоји.

Љубав између Горана и Јосипа је немерљива, а млађи брат га је чак једном приликом назвао другим оцем. Занимљиво је да имају исти надимак на "Инстаграму", а један другом често лајкују и шаљиво коментаришу фотографије.

БОНУС ВИДЕО: