Sve se dogodilo pre 40 godina. Od tada Suzana ne menja oblik svojih grudi:

- Silikone sam ugradila u Nemačkoj, u Minhenu, pre 40 godina. Sećam se i imena doktora, zvao se Gert Knote. Znate, Nemac kad stavi, to je to. Nisam od tada menjala grudi, idem na redovne kontrole i to je sve, sve je isto kao prvog dana. 

Nekadašnjoj loto devojci se prosto dopalo kako izgledaju grudi pevačice Zorice Brunclik, pa ju je pitala gde ih je "kupila". Ona je prva dama koja je u bivšoj Jugoslaviji stavila silikone, a odfmah posle nje i Suzana: 

- Lepe grudi sam videla na Zorici Brunclik. Prišla sam joj i šapnula da hoću i ja takve, gde to ima da se kupi? Ona mi je dala broj klinike, ja sam pozvala, zakazala i uradila. Zorica mi je zamerila što sam je bez pitanja u svojoj knjizi pomenula kao prvu damu koja je uradila silikone, ali mislila sam da nema potrebe jer je ona jaka, samosvesna žena koja je u mnogo čemu bila prva.

Voditeljka je priznala i da nije samo uvećala grudi već da je u mladosti imala intervencije i na licu, pa se našalila na svoj račun:

- Volim da kažem da nijedan deo mog tela nije isto godište. To je, naravno, šala, ali kao vrlo mlada devojka operisala sam nos. Nije mi se tada dopadao i htela sam manji, ali sada ne znam što mi je to trebalo - kroz smeh je konstatovala poznata voditeljka.

Suzana se oprobala kao glumica, književnica i pevačica, pa je otkrila koje joj je zanimanje osnovno:

- Sebe najpre smatram pevačicom. Tako sam i počela karijeru i volela bih da sledeće godine, kada proslavljam jubilej, 50 godina bavljenja javnim poslom, uradim i jedan trajni snimak za "Radio Beograd"- kaže Suzana, koja je u završnom procesu overe papira za odlazak u penziju.

(Informer)

BONUS VIDEO: