Све се догодило пре 40 година. Од тада Сузана не мења облик својих груди:

- Силиконе сам уградила у Немачкој, у Минхену, пре 40 година. Сећам се и имена доктора, звао се Герт Кноте. Знате, Немац кад стави, то је то. Нисам од тада мењала груди, идем на редовне контроле и то је све, све је исто као првог дана. 

Некадашњој лото девојци се просто допало како изгледају груди певачице Зорице Брунцлик, па ју је питала где их је "купила". Она је прва дама која је у бившој Југославији ставила силиконе, а одфмах после ње и Сузана: 

- Лепе груди сам видела на Зорици Брунцлик. Пришла сам јој и шапнула да хоћу и ја такве, где то има да се купи? Она ми је дала број клинике, ја сам позвала, заказала и урадила. Зорица ми је замерила што сам је без питања у својој књизи поменула као прву даму која је урадила силиконе, али мислила сам да нема потребе јер је она јака, самосвесна жена која је у много чему била прва.

Водитељка је признала и да није само увећала груди већ да је у младости имала интервенције и на лицу, па се нашалила на свој рачун:

- Волим да кажем да ниједан део мог тела није исто годиште. То је, наравно, шала, али као врло млада девојка оперисала сам нос. Није ми се тада допадао и хтела сам мањи, али сада не знам што ми је то требало - кроз смех је констатовала позната водитељка.

Сузана се опробала као глумица, књижевница и певачица, па је открила које јој је занимање основно:

- Себе најпре сматрам певачицом. Тако сам и почела каријеру и волела бих да следеће године, када прослављам јубилеј, 50 година бављења јавним послом, урадим и један трајни снимак за "Радио Београд"- каже Сузана, која је у завршном процесу овере папира за одлазак у пензију.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: