Jelena se trudi da uvek pude roditelj za primer, a da li će umeti  da kaže istinu svojoj deci kada ih svi budu lagali, ne zna ni ona sama odgovor dok do tog trenutka ne dođe: 

- Iskreno postavljam i ja pitanja, jer sve ove stvari koje učim pokazaće se na delu, kada moja deca dođu u tu situaciju da budu nosioci društva. Da li će moja deca reći da imaju traume? I te kako, jer ni ja nisam savršen roditelj i baš hvatam sebe u gomili situacija gde bih mogla mnogo bolje da postupim. Mislim da su to jako dobri momenti, kada me deca ustvari postave na mesto - rekla je ona.

Supruga najboljeg reketa Srbije je istakla da su njena deca veoma različiti po karakteru: 

- Moja deca su toliko različita još po rođenju. Kada sam sa Stefanom prvi put postala majka, on je da kažem bio baš mučeno dete. Imao je mamu koja je mislila da je celu teoriju savladala, a onda kada se desila praksa, došlo je do umora, neizvesnosti, i da je svaka greška koju napravim kao smak sveta. Prvo dete obično nastrada. Već do drugog deteta sam malo napredovala - rekla je Jelena i dodaje da Tara ima veoma jak karakter i da voli da se sređuje i šminka:

 

 

- Potpuno je drugačija. Kada sam bila trudna sa njom, stalno sam se sređivala. To je bio njen uticaj iznutra. Jednostavno je takva, a ima veliki uticaj i na tatu. 

Često dođe do situacija da se posvađa sa Tarom zbog njenog suviše čvrstog karaktera. Opisala je situaciju u kojoj su se posvađale: 

- Juče smo se posvađale pred spavanje jer ona neće da ide u krevet kada joj kažem da ide da spava. Meni to ne prija jer to je rutina i znamo kada se ide na spavanje i sada ja tebe treba da jurim. Ona tada namerno uzme da vozi rolere po kući. U mojoj glavi je nedopustivo da se roleri voze po kući. Na kraju smo sedele i ona je meni rekla: "Ti nisi moja mama". To me je jako zabolelo, ali na kraju smo se pomirile i ona je zaspala u mom naručju. Ipak, taj proces je da me na nosilima iznesu. To je znak da ja nemam formulu. Ne znam da li postoji idealan brak, prijateljstvo, posao, poslovni saradnik.  U svakoj interakciji između dva ljudska bića mora da postoji neslaganje, konflikt, da to mirnije razrešimo, a ne agresija, tuča, oduzimanje svega - istakla je Jelena Đoković na "K1" televiziji, u emisiji "Kec na jedanaest".

 

 

BONUS VIDEO: