Јелена се труди да увек пуде родитељ за пример, а да ли ће умети  да каже истину својој деци када их сви буду лагали, не зна ни она сама одговор док до тог тренутка не дође: 

- Искрено постављам и ја питања, јер све ове ствари које учим показаће се на делу, када моја деца дођу у ту ситуацију да буду носиоци друштва. Да ли ће моја деца рећи да имају трауме? И те како, јер ни ја нисам савршен родитељ и баш хватам себе у гомили ситуација где бих могла много боље да поступим. Мислим да су то јако добри моменти, када ме деца уствари поставе на место - рекла је она.

Супруга најбољег рекета Србије је истакла да су њена деца веома различити по карактеру: 

- Моја деца су толико различита још по рођењу. Када сам са Стефаном први пут постала мајка, он је да кажем био баш мучено дете. Имао је маму која је мислила да је целу теорију савладала, а онда када се десила пракса, дошло је до умора, неизвесности, и да је свака грешка коју направим као смак света. Прво дете обично настрада. Већ до другог детета сам мало напредовала - рекла је Јелена и додаје да Тара има веома јак карактер и да воли да се сређује и шминка:

 

 

- Потпуно је другачија. Када сам била трудна са њом, стално сам се сређивала. То је био њен утицај изнутра. Једноставно је таква, а има велики утицај и на тату. 

Често дође до ситуација да се посвађа са Таром због њеног сувише чврстог карактера. Описала је ситуацију у којој су се посвађале: 

- Јуче смо се посвађале пред спавање јер она неће да иде у кревет када јој кажем да иде да спава. Мени то не прија јер то је рутина и знамо када се иде на спавање и сада ја тебе треба да јурим. Она тада намерно узме да вози ролере по кући. У мојој глави је недопустиво да се ролери возе по кући. На крају смо седеле и она је мени рекла: "Ти ниси моја мама". То ме је јако заболело, али на крају смо се помириле и она је заспала у мом наручју. Ипак, тај процес је да ме на носилима изнесу. То је знак да ја немам формулу. Не знам да ли постоји идеалан брак, пријатељство, посао, пословни сарадник.  У свакој интеракцији између два људска бића мора да постоји неслагање, конфликт, да то мирније разрешимо, а не агресија, туча, одузимање свега - истакла је Јелена Ђоковић на "К1" телевизији, у емисији "Кец на једанаест".

 

 

БОНУС ВИДЕО: