Prošle sezone, beogradski večiti rivali prvi put u istoriji igrali su međusobne duele u elitnom takmičenju, a svako je dobio po jednu utakmicu, što je posebno zanimljivo, na gostujućem terenu.

Dve utakmice odigrane u Evroligi obilovale su uzbuđenjima, spektakularnim potezima, a obe su zavšene tesnim pobedama – Zvezde u Areni i Partizana u Pioniru.

Iako neće biti gostujućih navijača, očekuje se prepuna hala i fantastična atmosfera koja je dugi niz godina prva asocijacija na gostovanja u Beogradu. 

Obe ekipe su u nešto lošijoj formi nego što bi njihove pristalice to želele, ali večiti derbi je uvek priča za sebe. Nakon četiri odigrana kola, obe ekipe imaju samo jednu pobedu u najjačem evropskom takmičenju.

 

Standings provided by Sofascore

 

Košarkaši Partizana će sigurno imati motiv da se pokažu u najboljem mogućem svetlu pred svojih dvadesetak hiljada navijača, a ekipa Zvezde se nada iznenađenju i osvojenom brejku na veoma "vrućem" gostovanju. 

 

 

Ipak, nije da će Zvezdini košarkaši potpuno biti bez podrške jer se očekuje da će ovom meču prisustvovati njihove lepše polovine. 

U nastavku teksta izdvajamo vam neke od najatraktivnijih izabranica košarkaša oba večita rivala. Ovo su lepotice koje su osvojile srca igrača Partizana i Crvene zvezde.

1. Teodora Avramović

Partizanov bek Aleksa Avramović izrastao je u pravog heroja nacije sjajnim igrama na nedavno završenom Svetskom prvenstvu. NJegovom borbenošću i harizmom bili su oduševljeni svi, a žene su poludele za njim. Na žalost mnogih devojaka, Aleksino srce je osvojila njegova sugrađanka, Čačanka Teodora koja je njegova najveća podrška. 

 

 

Teodora Aleksu godinama prati na mečevima i bodri ga, a njihove zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko osvanu na društvenim mrežama. Takođe, Aleksa na svom Instagramu rado pokazuje kako uživaju po inostranstvu, recimo, dok šetaju Marbeljom u Španiji, dok se sunčaju na plaži.

 

 

Posebnu pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali. Svadba je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u vrlo zanimljivoj venčanici.

 


 

 

 

 

Osim Aleksinih objava na društvenim mrežama u kojima pokazuje koliko voli Teodoru, o njoj javnost malo toga zna. Poznato je samo da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

 

 

 

 

2. Ivana Maksimović

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić uživa u braku sa streljačicom Ivanom Maksimović.

Par je pre tri godine dobio sina, a pre nego što je uplovio u vezu, a zatim i brak sa Ivanom, Danilo je bio oženjen svojom nekadašnjom dugogodišnjom devojkom Jelenom Jovanović, danas Krstičić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelena je udata za fudbalera Crvene zvezde Nenada Krstičića.

3. Ešli Kaminski

Jedno od poslednjih pojačanja Partizana, centar Frenk Kaminski uživa u bračnoj zajednici sa pravom lepoticom. 

Par je sredinom jula ove godine izgovorio sudbonosno "da", a Ešli i Frenk su se upoznali tako što ju je Kaminski video na TV-u, dok je ova radila u Los Anđelesu i pratila Dodžerse i Remse. Krenulo je najpre dopisivanje preko društvenih mreža. 

 

 

 

 

- Bila je toliko lepa da sam morao da pokušam da nađem način da je upoznam. To se desilo da je bila u NJujorku u poseti prijatelju u isto vreme kada sam ja bio na putu da igram protiv Niksa. Zamolio sam je za  večeru i tako se upoznali - rekao je novi košarkaš Partizana.

 

 

 

 

 

 

Zanimljivo je da su prvo bili prijatelji, da bi tek 2021. ušli u vezu. Zatim su se verilu 2022. godine, a Ešli je celo vreme radila za ESPN u kom je dobila otkaz ove godine.

4. Mina Milutinović

Nemanja Nedović već 3 godine uživa u ljubavi sa atraktivnom manekenkom Minom Milutinović. Par je stao na "ludi kamen" 2020. godine, a pre nego što su izgovorili "da", a njihova ljubavna priča počela je kada je Mina imala samo 19 godina. 

Početkom juna Mina i Nemanja su postali i roditelji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prema najavama, jedan od lidera ekipe sa Malog Kalemegdana propustiće večiti derbi zbog povrede koju je zaradio u nekom od prethodnih mečeva. 

5. Nataša Lazić

Nažalost, još jedan košarkaš crveno-belih moraće zbog povrede da propusti ovaj meč. U pitanju je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić koji je dobio nezgodan udarac protiv ekipe FMP-a. Lazić se taman oporavio od povrede i vratio se na parket, a onda se ponovo povredio i to u poslednjim sekundama utakmice.

Zvezdin kapiten i njegova izabranica imaju zanimljivu ljubavnu priču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branko Lazic (@10sile10)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branko Lazic (@10sile10)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branko Lazic (@10sile10)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branko Lazic (@10sile10)

 

Košarkaš iz Loznice se u Milicu zaljubio u ranoj mladosti, a par je krunisao svoju ljubav 2015. godine.

Ovaj atraktivni par ima dvoje dece, dve ćerkice. Privilegovan je Lazić što je u ženskom društvu.

6. Jelisaveta Orašanin

Pre nego što su se upoznali oboje su imali buran ljubavni život.

Košarkaš je osvojio srca Sofije Rajović i Maje Ognjenović, dok je Jelisaveta bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upoznali su se preko zajedničke prijateljice na njegovo insistiranje.

LJubav među njima je brzo planula. Venčali su se 2017. godine, imaju dvoje dece i danas žive u Srbiji.

BONUS VIDEO: