Прошле сезоне, београдски вечити ривали први пут у историји играли су међусобне дуеле у елитном такмичењу, а свако је добио по једну утакмицу, што је посебно занимљиво, на гостујућем терену.

Две утакмице одигране у Евролиги обиловале су узбуђењима, спектакуларним потезима, а обе су завшене тесним победама – Звезде у Арени и Партизана у Пиониру.

Иако неће бити гостујућих навијача, очекује се препуна хала и фантастична атмосфера која је дуги низ година прва асоцијација на гостовања у Београду. 

Обе екипе су у нешто лошијој форми него што би њихове присталице то желеле, али вечити дерби је увек прича за себе. Након четири одиграна кола, обе екипе имају само једну победу у најјачем европском такмичењу.

 

Standings provided by Sofascore

 

Кошаркаши Партизана ће сигурно имати мотив да се покажу у најбољем могућем светлу пред својих двадесетак хиљада навијача, а екипа Звезде се нада изненађењу и освојеном брејку на веома "врућем" гостовању. 

 

 

Ипак, није да ће Звездини кошаркаши потпуно бити без подршке јер се очекује да ће овом мечу присуствовати њихове лепше половине. 

У наставку текста издвајамо вам неке од најатрактивнијих изабраница кошаркаша оба вечита ривала. Ово су лепотице које су освојиле срца играча Партизана и Црвене звезде.

1. Теодора Аврамовић

Партизанов бек Алекса Аврамовић израстао је у правог хероја нације сјајним играма на недавно завршеном Светском првенству. Његовом борбеношћу и харизмом били су одушевљени сви, а жене су полуделе за њим. На жалост многих девојака, Алексино срце је освојила његова суграђанка, Чачанка Теодора која је његова највећа подршка. 

 

 

Теодора Алексу годинама прати на мечевима и бодри га, а њихове заједничке фотографије на којима славе после његових победа неретко освану на друштвеним мрежама. Такође, Алекса на свом Инстаграму радо показује како уживају по иностранству, рецимо, док шетају Марбељом у Шпанији, док се сунчају на плажи.

 

 

Посебну пажњу су привукли када су се прошле године венчали. Свадба је била у њиховом родном Чачку, а млада је блистала у врло занимљивој венчаници.

 


 

 

 

 

Осим Алексиних објава на друштвеним мрежама у којима показује колико воли Теодору, о њој јавност мало тога зна. Познато је само да је дипломирала примењене уметности и да се бави дизајном ентеријера.

 

 

 

 

2. Ивана Максимовић

Кошаркаш Партизана Данило Анђушић ужива у браку са стрељачицом Иваном Максимовић.

Пар је пре три године добио сина, а пре него што је упловио у везу, а затим и брак са Иваном, Данило је био ожењен својом некадашњом дугогодишњом девојком Јеленом Јовановић, данас Крстичић.

 

 

 

 

 

 

 

 

Јелена је удата за фудбалера Црвене звезде Ненада Крстичића.

3. Ешли Камински

Једно од последњих појачања Партизана, центар Френк Камински ужива у брачној заједници са правом лепотицом. 

Пар је средином јула ове године изговорио судбоносно "да", а Ешли и Френк су се упознали тако што ју је Камински видео на ТВ-у, док је ова радила у Лос Анђелесу и пратила Доџерсе и Ремсе. Кренуло је најпре дописивање преко друштвених мрежа. 

 

 

 

 

- Била је толико лепа да сам морао да покушам да нађем начин да је упознам. То се десило да је била у Њујорку у посети пријатељу у исто време када сам ја био на путу да играм против Никса. Замолио сам је за  вечеру и тако се упознали - рекао је нови кошаркаш Партизана.

 

 

 

 

 

 

Занимљиво је да су прво били пријатељи, да би тек 2021. ушли у везу. Затим су се верилу 2022. године, а Ешли је цело време радила за ЕСПН у ком је добила отказ ове године.

4. Мина Милутиновић

Немања Недовић већ 3 године ужива у љубави са атрактивном манекенком Мином Милутиновић. Пар је стао на "луди камен" 2020. године, а пре него што су изговорили "да", а њихова љубавна прича почела је када је Мина имала само 19 година. 

Почетком јуна Мина и Немања су постали и родитељи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Према најавама, један од лидера екипе са Малог Калемегдана пропустиће вечити дерби због повреде коју је зарадио у неком од претходних мечева. 

5. Наташа Лазић

Нажалост, још један кошаркаш црвено-белих мораће због повреде да пропусти овај меч. У питању је капитен Црвене звезде Бранко Лазић који је добио незгодан ударац против екипе ФМП-а. Лазић се таман опоравио од повреде и вратио се на паркет, а онда се поново повредио и то у последњим секундама утакмице.

Звездин капитен и његова изабраница имају занимљиву љубавну причу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кошаркаш из Лознице се у Милицу заљубио у раној младости, а пар је крунисао своју љубав 2015. године.

Овај атрактивни пар има двоје деце, две ћеркице. Привилегован је Лазић што је у женском друштву.

6. Јелисавета Орашанин

Пре него што су се упознали обоје су имали буран љубавни живот.

Кошаркаш је освојио срца Софије Рајовић и Маје Огњеновић, док је Јелисавета била у вези са колегом Вуком Костићем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Упознали су се преко заједничке пријатељице на његово инсистирање.

Љубав међу њима је брзо планула. Венчали су се 2017. године, имају двоје деце и данас живе у Србији.

БОНУС ВИДЕО: