Srpski glumac Lazar Ristovski proslavio je svoj 71. rođendan i dobio je jednu divnu čestitku od svoje devojke Anice Lazić.

Pre manje od mesec dana je otkriveno da je glumica Anica Lazić u ljubavi sa 39 godina starijim kolegom.

Neke je malo iznenadila njihova razlika u godinama, ali oni se nisu obazirali na takve komentare već su u više navrata pokazala da je njihova ljubav veoma snažna. 

To se može jasno videti i iz prelepog i emotivnog teksta koji je Anica posvetila Lazaru. 

- Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan - napisla je Anica uz fotografiju sa Lazarom.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su još jedan poznati domaći par čija razlika u godinama je u početku nekima bila malo neobična, pošto je modna kreatorka starija 35 godina od svog supruga. 

Međutim, oni već više od 10 godina uživaju u ljubavi i pokazaju da prava ljubav ne pita niti je ikada pitala za godine, da je važno ono što ljudi osećaju u srcu. 

Verica i Veljko su ostavili komentare ispod fotografije i teksta kojima je Anica Lazaru poželela srećan rođendan. 

- LJUBAV kruna srećnog života. Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa - napisala je Verica.

Na to se nadovezao i Veljko Kuzmančević. 

- LJubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći - napisao je.

Anica Lazić je ubrzo nakon toga odgovorila našoj kreatorki.

- Prvo sam se od lepote isplakala, pa ti sad odgovaram. Hvala ti prijateljice moja veličanstvena - napisala je Anica Verici.

A onda je odgovorila i Veričinom suprugu.

- Veljko naš (emotikon srca) Dobra duša, dobar čovek. Hvala ti - napisala je Anica Veljku. 

BONUS VIDEO: