Српски глумац Лазар Ристовски прославио је свој 71. рођендан и добио је једну дивну честитку од своје девојке Анице Лазић.

Пре мање од месец дана је откривено да је глумица Аница Лазић у љубави са 39 година старијим колегом.

Неке је мало изненадила њихова разлика у годинама, али они се нису обазирали на такве коментаре већ су у више наврата показала да је њихова љубав веома снажна. 

То се може јасно видети и из прелепог и емотивног текста који је Аница посветила Лазару. 

- Лазар (значење ,,Бог помаже”). Верује се да је мушкарац са овим именом од Бога послат да помогне на Земљи. Ја знам да је тако. Ти си победник. Доброчинитељ. Наш највећи уметник. Вечити стваралац који воли живот и зато живот воли тебе. Заштитник. Оптимиста. Родољуб. Смео и Храбар. Велики пријатељ. Човек широке свести и доброг срца. Пре него што сам те упознала била сам срећна. Сада је та срећа удвостручена. Улепшао си ми живот на свим пољима и сваки дан поред тебе је благослов. Волим те баш таквог какав јеси. Срећан ти рођендан - написла је Аница уз фотографију са Лазаром.

Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић су још један познати домаћи пар чија разлика у годинама је у почетку некима била мало необична, пошто је модна креаторка старија 35 година од свог супруга. 

Међутим, они већ више од 10 година уживају у љубави и показају да права љубав не пита нити је икада питала за године, да је важно оно што људи осећају у срцу. 

Верица и Вељко су оставили коментаре испод фотографије и текста којима је Аница Лазару пожелела срећан рођендан. 

- ЉУБАВ круна срећног живота. Само ретки нађу ретке, изузеци изузетке. Уживајте у дару који сте добили од Космоса - написала је Верица.

На то се надовезао и Вељко Кузманчевић. 

- Љубав је слобода и непресушни извор живота и креативности. Препознају се душе ван времена и простора, уживајте у срећи - написао је.

Аница Лазић је убрзо након тога одговорила нашој креаторки.

- Прво сам се од лепоте исплакала, па ти сад одговарам. Хвала ти пријатељице моја величанствена - написала је Аница Верици.

А онда је одговорила и Веричином супругу.

- Вељко наш (емотикон срца) Добра душа, добар човек. Хвала ти - написала је Аница Вељку. 

БОНУС ВИДЕО: