Vuica se prisetila jednog posebnog koncerta: - S petnaest godina, posle koncerta Bijelog dugmeta u Umagu, čekala sam u redu kako bi dobila potpis Željka Bebeka. Napisao mi je 'Alki iz sve snage'".

Otkrila je da dok se spremala za prvi sastanak s Bebekom, kod nje je u stanu bio DŽoni Štulić, koji joj je rekao: "Zašto se za njega tako sređuješ? Za mene se nikad tako ne uređuješ."

Vuica je za Bebeka napisala nekoliko pesma, a najuspešnija je bila numera "Da je sreće bilo".

- Zrinko Tutić mi je rekao da bi trebalo da otpevam žensku verziju te pesme - rekla je Vuica.

Foto: ATA images

 

Miroslav Rus je komentarisao pesmu "Da bog da te voda odnjela" i rekao da je Željko jedini verovao da je pesma dobra, a prvo javno slušanje imali su u jednom klubu, gde je di-džej pustio kasetu koju je Rus krišom odneo iz studija Zrinka Tutića.

- Pesma se nekoliko puta zavrtela te večeri i samo se sećam da me je ujutro nazvao Zrinko, i rekao izdajice, upropastili ste sve. Naime, baš u njegovom haustoru zaustavila su se tri pijana mladića koji su se vraćali iz kluba i pevali do jutra "Da bog da te voda odnjela" - rekao je Rus.

Bebeka smatra jednim od najvećih pevača: - On razume šta peva i svaku pesmu napravi boljom od onoga kako ju je autor zamislio - prenosi Večernji list.

BONUS VIDEO: