Вуица се присетила једног посебног концерта: - С петнаест година, после концерта Бијелог дугмета у Умагу, чекала сам у реду како би добила потпис Жељка Бебека. Написао ми је 'Алки из све снаге'".

Открила је да док се спремала за први састанак с Бебеком, код ње је у стану био Џони Штулић, који јој је рекао: "Зашто се за њега тако сређујеш? За мене се никад тако не уређујеш."

Вуица је за Бебека написала неколико песма, а најуспешнија је била нумера "Да је среће било".

- Зринко Тутић ми је рекао да би требало да отпевам женску верзију те песме - рекла је Вуица.

Фото: АТА имагес

 

Мирослав Рус је коментарисао песму "Да бог да те вода одњела" и рекао да је Жељко једини веровао да је песма добра, а прво јавно слушање имали су у једном клубу, где је ди-џеј пустио касету коју је Рус кришом однео из студија Зринка Тутића.

- Песма се неколико пута завртела те вечери и само се сећам да ме је ујутро назвао Зринко, и рекао издајице, упропастили сте све. Наиме, баш у његовом хаустору зауставила су се три пијана младића који су се враћали из клуба и певали до јутра "Да бог да те вода одњела" - рекао је Рус.

Бебека сматра једним од највећих певача: - Он разуме шта пева и сваку песму направи бољом од онога како ју је аутор замислио - преноси Вечерњи лист.

БОНУС ВИДЕО: