- Svedoci su saslušani, video materijali pregledani, ali za Filipovo ubistvo još niko nije uhapšen. Međutim, policija intenzivno traga za napadačima i pitanje je dana kada će oni biti lišeni slobode - kaže izvor Kurira.

Kako se pretpostavlja, oni se najverovatnije kriju u nekim štek-stanovima, a pitanje je trenutka kada će ih policija u Subotici locirati i privesti.

Policija, kako smo i ranije pisali, traga za dvojicom mladića za koje se sumnja da su pucali u Filipa.

- U pitanju su mladići koji su od ranije poznati subotičkoj policiji. Jedan od njih već je hapšen zbog ubistva - kaže izvor Kurira i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

 

- Ti momci su mnogo puta ranije pravili probleme na ulicama grada, a gotovo uvek su naoružani. U ubistvu za koje je jedan od njih već hapšen učestvovao je sa još četvoricom i čovek je ubijen, a on je tada osuđen na kaznu zatvora kao maloletnik, koju je odležao.

Za sada se zna i govori među Subotičanima, da je Filip bio jako dobar dečko i sportista, i kao takav da je bio i hrabar da živi časno i da brani sebe i svoju porodicu.

Ovoga puta, izgleda da je mogao samo fizički da se suprotstavi napadačima, za koje, kako se nezvanično tvrdi, nije znao da imaju oružje. Tek kada su se povukli sa benzinske pumpe, prekinuvši obračun i seli u auto, suočili su se s napadačima koji su krenuli za njima i ispalili više metaka u pravcu Filipovog automobila, i ubili ga, na žalost, u vožnji.

BONUS VIDEO: