- Сведоци су саслушани, видео материјали прегледани, али за Филипово убиство још нико није ухапшен. Међутим, полиција интензивно трага за нападачима и питање је дана када ће они бити лишени слободе - каже извор Курира.

Како се претпоставља, они се највероватније крију у неким штек-становима, а питање је тренутка када ће их полиција у Суботици лоцирати и привести.

Полиција, како смо и раније писали, трага за двојицом младића за које се сумња да су пуцали у Филипа.

- У питању су младићи који су од раније познати суботичкој полицији. Један од њих већ је хапшен због убиства - каже извор Курира и додаје:

Фото: Приватна архива

 

- Ти момци су много пута раније правили проблеме на улицама града, а готово увек су наоружани. У убиству за које је један од њих већ хапшен учествовао је са још четворицом и човек је убијен, а он је тада осуђен на казну затвора као малолетник, коју је одлежао.

За сада се зна и говори међу Суботичанима, да је Филип био јако добар дечко и спортиста, и као такав да је био и храбар да живи часно и да брани себе и своју породицу.

Овога пута, изгледа да је могао само физички да се супротстави нападачима, за које, како се незванично тврди, није знао да имају оружје. Тек када су се повукли са бензинске пумпе, прекинувши обрачун и сели у ауто, суочили су се с нападачима који су кренули за њима и испалили више метака у правцу Филиповог аутомобила, и убили га, на жалост, у вожњи.

БОНУС ВИДЕО: