Lepa Lukić održala je fantastičan oproštajni koncert kojim je zaokružila višedecenijsku karijeru. Legenda narodne muzike rekla je da joj je ovo poslednji solistički nastup, ali da će nastaviti da se bavi muzikom.

Foto: D. Milovanović/ATA images

 

Publika je bila očarana ovim koncertom za pamćenje, ali mnogi su primetili da jedna Lepina bliska prijateljica nije prisustvovala ovom događaju.

Reč je o Nadi Topčagić. NJih dve su izuzetno bliske prijateljice, pa niko nije očekivao da će Nada da preskoči ovaj vrlo bitan datum za Lepu. Počele su spekulacije da su se drugarice posvađale, jer je Nada obećala Lepi da će doći.

Foto: D. Milovanović

 

Međutim kako Nadin suprug Zlatko Đorđević otkriva, ona je obećala Lepi da će je podržati 27. septembra, kada je prvobitno bio zakazan njen nastup u „MTS dvorani“.

Međutim, pošto je taj datum zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji pomeren, jer je proglašen „Dan žalosti“, Nada nikako nije mogla da se uklopi u Lepin novi termin, a već je imala zakazan nastup u Evropi.

Foto: ATA images

 

- Mi smo u Italiji. Idemo ka Veneciji, kod Nadinog brata. Ona je pevala u blizini Milana, zakazao sam joj tu tezgu baš davno i nisam mogao da otkažem tim ljudima - kazao je Nadin muž za "Republiku".

- Nada je htela da se pojavi kod Lepe 27. septembra, tada nije imala ništa. Ali kako je taj datum otkazan, za ovaj novi je bila zauzeta. To je cela priča - zaključio je suprug Nade Topčagić.

Lepa je uprkos svemu bila presrećna pred izlazak na binu i nije komentarisala to što je Nada izostala.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".