Лепа Лукић одржала је фантастичан опроштајни концерт којим је заокружила вишедеценијску каријеру. Легенда народне музике рекла је да јој је ово последњи солистички наступ, али да ће наставити да се бави музиком.

Фото: Д. Миловановић/АТА имагес

 

Публика је била очарана овим концертом за памћење, али многи су приметили да једна Лепина блиска пријатељица није присуствовала овом догађају.

Реч је о Нади Топчагић. Њих две су изузетно блиске пријатељице, па нико није очекивао да ће Нада да прескочи овај врло битан датум за Лепу. Почеле су спекулације да су се другарице посвађале, јер је Нада обећала Лепи да ће доћи.

Фото: Д. Миловановић

 

Међутим како Надин супруг Златко Ђорђевић открива, она је обећала Лепи да ће је подржати 27. септембра, када је првобитно био заказан њен наступ у „МТС дворани“.

Међутим, пошто је тај датум због трагичних догађаја на Косову и Метохији померен, јер је проглашен „Дан жалости“, Нада никако није могла да се уклопи у Лепин нови термин, а већ је имала заказан наступ у Европи.

Фото: АТА имагес

 

- Ми смо у Италији. Идемо ка Венецији, код Надиног брата. Она је певала у близини Милана, заказао сам јој ту тезгу баш давно и нисам могао да откажем тим људима - казао је Надин муж за "Републику".

- Нада је хтела да се појави код Лепе 27. септембра, тада није имала ништа. Али како је тај датум отказан, за овај нови је била заузета. То је цела прича - закључио је супруг Наде Топчагић.

Лепа је упркос свему била пресрећна пред излазак на бину и није коментарисала то што је Нада изостала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".