Muzičar Antonije Pušić, poznat u javnosti kao Rambo Amadeus, predstavlja jedinstvenu figuru u svetu muzike zbog svog autentičnog izraza i stvaralaštva.

Foto: D. Mišić

 

 

Prvi brak Antonija Pušića bio je sa Biljanom Milojević, koja je inače profesorka psihologije. Ovaj brak trajao je tri godine, a nakon tog perioda, došlo je do razvoda. Nakon razvoda od prve supruge, Rambo Amadeus je ušao u drugi brak sa studentkinjom nemačkog jezika po imenu Karin. Iz tog braka su dobili trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Drugi brak se protegao više od deset godina, ali se nažalost završio razvodom 2009. godine.

Nakon razvoda od Karin, par je neko vreme krio od javnosti činjenicu o razvodu. Međutim, kasnije su sami obelodanili tu informaciju. Rambo Amadeus je otkrio u jednom intervjuu iz 2011. godine da su se on i Karin sudski razveli, ali su se ubrzo, već tri do četiri dana nakon razvoda, pomirili. Odlučili su da žive u vanbračnoj zajednici, što je ostavilo širu javnost u neznanju.

Nažalost, vanbračna zajednica između Rambo Amadeusa i Karin nije opstala, i par se na kraju ipak razišao. Nakon toga, Antonije je krenuo svojim putem, dok je Karin otpočela novi odnos.

U poslednjih pet godina, bivša supruga Ramba Amadeusa, Karin, živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac. Zanimljivo je da su Karin i Lazar poznavali jedno drugo pre nego što su otpočeli svoju vezu, jer su Antonije i Lazar bili dugogodišnji prijatelji, čak i kumovi.

Foto: V. Danilov

 

 

Ono što je zanimljivo je to, kako je Karin, dok je bila u braku sa Pušićem govorila o njemu.

Naime, pre nekoliko godina, u medijima se pojavila priča o muzičarevom neverstvu sa medicinskom sestrom, a njegova žena tada je bila jasna, a njen komentar nasmejao je sve:

 

- Ono što sigurno znam je da je u svakom slučaju podnošljivije saznanje da se radilo o medicinskoj sestri, nego o načelniku klinike. Pošto bunde ne nosim, verovatno bi tri slobodna vikenda ili sedmodnevni aranžman u Berlinu poslužili kao bolje rešenje - izjavila je Karin.

Ona je tada dala i zanimljiv odgovor na pitanje kakav je Antonije Pušić tj. Rambo Amadeus.

- Kada imaš odlične ocene iz hemije i logike, oprašta ti se četvorka iz vladanja i obrnuto. Ovo je jedini način na koji umem da odgovorim na ovo pitanje - rekla je Karin za koju je Rambo izjavio da jedina može da ga trpi.

FOTO: Fejsbuk / Lejla Kašić

 

 

Skandal sa voditeljkom

Od kako se u medijima pojavila vest da je muzičar Rambo Amadeus optužen za sek*ualno zlostavljanje i uznemiravanje, njegov privatan život ne prestaje da puni novinske stupce kao i portale širom regiona.

Naime, producentkinja jedne poznate emisije optužila ga je da ju je neprimereno dodirivao, a sve to, uradila je putem društvenih mreža što je naišlo na ogroman odjek u javnosti.

BONUS VIDEO: