Музичар Антоније Пушић, познат у јавности као Рамбо Амадеус, представља јединствену фигуру у свету музике због свог аутентичног израза и стваралаштва.

Фото: Д. Мишић

 

 

Први брак Антонија Пушића био је са Биљаном Милојевић, која је иначе професорка психологије. Овај брак трајао је три године, а након тог периода, дошло је до развода. Након развода од прве супруге, Рамбо Амадеус је ушао у други брак са студенткињом немачког језика по имену Карин. Из тог брака су добили тројицу синова, Илију, Петра и Марка Антонија. Други брак се протегао више од десет година, али се нажалост завршио разводом 2009. године.

Након развода од Карин, пар је неко време крио од јавности чињеницу о разводу. Међутим, касније су сами обелоданили ту информацију. Рамбо Амадеус је открио у једном интервјуу из 2011. године да су се он и Карин судски развели, али су се убрзо, већ три до четири дана након развода, помирили. Одлучили су да живе у ванбрачној заједници, што је оставило ширу јавност у незнању.

Нажалост, ванбрачна заједница између Рамбо Амадеуса и Карин није опстала, и пар се на крају ипак разишао. Након тога, Антоније је кренуо својим путем, док је Карин отпочела нови однос.

У последњих пет година, бивша супруга Рамба Амадеуса, Карин, живи са београдским златаром Лазаром Жарковићем, који је удовац. Занимљиво је да су Карин и Лазар познавали једно друго пре него што су отпочели своју везу, јер су Антоније и Лазар били дугогодишњи пријатељи, чак и кумови.

Фото: В. Данилов

 

 

Оно што је занимљиво је то, како је Карин, док је била у браку са Пушићем говорила о њему.

Наиме, пре неколико година, у медијима се појавила прича о музичаревом неверству са медицинском сестром, а његова жена тада је била јасна, а њен коментар насмејао је све:

 

- Оно што сигурно знам је да је у сваком случају подношљивије сазнање да се радило о медицинској сестри, него о начелнику клинике. Пошто бунде не носим, вероватно би три слободна викенда или седмодневни аранжман у Берлину послужили као боље решење - изјавила је Карин.

Она је тада дала и занимљив одговор на питање какав је Антоније Пушић тј. Рамбо Амадеус.

- Када имаш одличне оцене из хемије и логике, опрашта ти се четворка из владања и обрнуто. Ово је једини начин на који умем да одговорим на ово питање - рекла је Карин за коју је Рамбо изјавио да једина може да га трпи.

ФОТО: Фејсбук / Lejla Kašić

 

 

Скандал са водитељком

Од како се у медијима појавила вест да је музичар Рамбо Амадеус оптужен за сек*уално злостављање и узнемиравање, његов приватан живот не престаје да пуни новинске ступце као и портале широм региона.

Наиме, продуценткиња једне познате емисије оптужила га је да ју је непримерено додиривао, а све то, урадила је путем друштвених мрежа што је наишло на огроман одјек у јавности.

БОНУС ВИДЕО: