Završila je Srednju umetničku školu, ali je glumački sazrevala u Šabačkom pozorištu, pošto se njen otac bavio glumom. Rodni grad napustila je ipak u želji da upiše Fakultet dramskih umetnosti, što se ispostavilo kao dobra odluka.

Nakon vesti da je primljena na FDU Nina je iznajmila stan na Banovom brdu sa koleginicom Miljanom Gavrilović i prijateljicom Marijom.

- Prve dve godine studiranja nisam imala privatni život. Na fakultetu sam bila od osam do osam. Kada mi je mama dolazila u posetu, više se družila sa Marijom koja je studirala japanski, nego sa mnom. Majke su nam inače donosile hranu, ali smo i mi kuvale. Pa i za celu klasu, nas dvanaest, jer su okupljanja bila kod nas najčešće. 

- Uz gitaru, super provod i razne ideje, poput one kad smo naglo odlučili da svi odemo na Divčibare, u kuću Anje Alač. Ili da se, za vreme moje slave, 16. novembra, cela klasa preseli kod mene u Šabac. Iz dnevne sobe bismo izneli bukvalno sve, i samo poređali dušeke. I nas dvanaest tu spavali - rekla je jednom prilikom glumica.

Ova šarmanta glumica, retko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije roditelja i brata, te naglašava da su joj oni velika podrška. Međutim, Nina, se jednom prilikom pohvalila na društvenoj mreži Instagram kako izgleda njen stariji brat Filip, a svi su se složili da liče jedno na drugo.

BONUS VIDEO: