Завршила је Средњу уметничку школу, али је глумачки сазревала у Шабачком позоришту, пошто се њен отац бавио глумом. Родни град напустила је ипак у жељи да упише Факултет драмских уметности, што се испоставило као добра одлука.

Након вести да је примљена на ФДУ Нина је изнајмила стан на Бановом брду са колегиницом Миљаном Гавриловић и пријатељицом Маријом.

- Прве две године студирања нисам имала приватни живот. На факултету сам била од осам до осам. Када ми је мама долазила у посету, више се дружила са Маријом која је студирала јапански, него са мном. Мајке су нам иначе доносиле храну, али смо и ми кувале. Па и за целу класу, нас дванаест, јер су окупљања била код нас најчешће. 

- Уз гитару, супер провод и разне идеје, попут оне кад смо нагло одлучили да сви одемо на Дивчибаре, у кућу Ање Алач. Или да се, за време моје славе, 16. новембра, цела класа пресели код мене у Шабац. Из дневне собе бисмо изнели буквално све, и само поређали душеке. И нас дванаест ту спавали - рекла је једном приликом глумица.

Ова шарманта глумица, ретко на свом Инстаграм профилу објављује фотографије родитеља и брата, те наглашава да су јој они велика подршка. Међутим, Нина, се једном приликом похвалила на друштвеној мрежи Инстаграм како изгледа њен старији брат Филип, а сви су се сложили да личе једно на друго.

БОНУС ВИДЕО: