Baka U.B. koji je počinio masakr u mladenovačkim selima Malo Orašje i Dubona je poručila da svom unuku želi "sve najgore". Ona je otkrila da se brat ubice navodno spakovao u noći 4. na 5. maj, kada se masakr i dogodio, iz straha da će i on biti meta.

- Jeste, moj je dalji unuk, moje prezime, ali sada mu želim sve najgore! Bolje da ne izgovorim ove reči koje su mi u mislima. Volela bih da nikada ne izađe iz zatvora. Nije mi ga žao. Sve je svesno uradio. Kad bude odslužio tu malu kaznu, od 40 godina, sigurna sam da će izaći i da će nastaviti da ubija nedužne ljude, kao i svoje najbliže. Bojim se i za svoje unuke i decu. Neće njega zatvor promeniti i popraviti, zauvek će ostati zlotvor.

Te večeri unuci su mi došli ranije kući. Jedan je rekao da je bio sa društvom, ali da se vratio ranije jer je umoran. Baš u tom trenutku ovaj je počeo da puca po ulici. Sigurna sam da ih ne bi više bilo da su ostali sa tom decom. Te večeri, pa sve do jutra bili smo zaključani po kućama, sve dok nije uhapšen. To smo uradili iz straha da se ne vrati i ne puca na nas najbliže. Nikako ne mogu da se naplačem za tim jadnim anđelima. Da ih ovaj nije overavao, bar bi neko ostao živ - kaže ona.

Ona potom otkriva da se brat ubice navodno spakovao i napustio porodičnu kuću. Sa sobom je poveo i dete i suprugu.

- Čim je te večeri na vestima čuo šta je uradio, kao i da još nije uhapšen, odmah je rekao ženi da se spakuju. Otišli su i zauvek se odselili. Bio je siguran da će doći iste večeri i ubiti i svoje članove porodice. Od tada se nije vraćao. Ne znam da li je kod rodbine - dodaje ona.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".