Бака У.Б. који је починио масакр у младеновачким селима Мало Орашје и Дубона је поручила да свом унуку жели "све најгоре". Она је открила да се брат убице наводно спаковао у ноћи 4. на 5. мај, када се масакр и догодио, из страха да ће и он бити мета.

- Јесте, мој је даљи унук, моје презиме, али сада му желим све најгоре! Боље да не изговорим ове речи које су ми у мислима. Волела бих да никада не изађе из затвора. Није ми га жао. Све је свесно урадио. Кад буде одслужио ту малу казну, од 40 година, сигурна сам да ће изаћи и да ће наставити да убија недужне људе, као и своје најближе. Бојим се и за своје унуке и децу. Неће њега затвор променити и поправити, заувек ће остати злотвор.

Те вечери унуци су ми дошли раније кући. Један је рекао да је био са друштвом, али да се вратио раније јер је уморан. Баш у том тренутку овај је почео да пуца по улици. Сигурна сам да их не би више било да су остали са том децом. Те вечери, па све до јутра били смо закључани по кућама, све док није ухапшен. То смо урадили из страха да се не врати и не пуца на нас најближе. Никако не могу да се наплачем за тим јадним анђелима. Да их овај није оверавао, бар би неко остао жив - каже она.

Она потом открива да се брат убице наводно спаковао и напустио породичну кућу. Са собом је повео и дете и супругу.

- Чим је те вечери на вестима чуо шта је урадио, као и да још није ухапшен, одмах је рекао жени да се спакују. Отишли су и заувек се одселили. Био је сигуран да ће доћи исте вечери и убити и своје чланове породице. Од тада се није враћао. Не знам да ли је код родбине - додаје она.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".