Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da krsti svoju decu Stefana (9) i Taru (6) u manastiru Ostrog. Krštenju je prisustvovao i patrijarh srpski Porfirije, dok je poznato i ko su bili kumovi. Taru je krstila Maja Kremić, direktorka u Fondaciji Đoković i najbolja Jelenina drugarica, dok je Stefana krstio jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića o kome javnost ne zna mnogo - iako je u pitanju fudbaler!

 

 

Neven Marković iz Čapljine koji je igračku karijeru završio 2016. godine u Poljskoj. Tokom igračkih dana igrao je za Rad, Mladost iz Lučana, Vaslui (Rumunija), Kerkiru i Doksu (Grčka), Zagreb, Sporting iz Kanzas Sitija, Servet i na kraju Lehiju, dok se potom okrenuo biznisu.

 

 

- Novak i ja smo stari drugari, tokom detinjstva smo svaki dan igrali fudbal, takoreći visili na terenu. Rastali smo se kada je on otišao na akademiju kod Nikole Pilića, ali prijateljstvo i dalje traje - rekao je svojevremeno fudbaler, prenose "Naše novine", a takođe je bio kum i na venčanju Novaka i Jelene u julu 2014. godine na Svetom Stefanu, nakon što je organizovao i momačko veče od nekoliko dana na Ibici.

Novak Đoković je inače i "uzvratio" kumstvo prošle godine, kada se Neven Marković oženio Natašom Derikonjom što mu je drugi brak posle Aleksandre Tanasković. Tada je na veselju pevala Milica Pavlović.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".