Српски тенисер Новак Ђоковић одлучио је да крсти своју децу Стефана (9) и Тару (6) у манастиру Острог. Крштењу је присуствовао и патријарх српски Порфирије, док је познато и ко су били кумови. Тару је крстила Маја Кремић, директорка у Фондацији Ђоковић и најбоља Јеленина другарица, док је Стефана крстио један од најбољих пријатеља Новака Ђоковића о коме јавност не зна много - иако је у питању фудбалер!

 

 

Невен Марковић из Чапљине који је играчку каријеру завршио 2016. године у Пољској. Током играчких дана играо је за Рад, Младост из Лучана, Васлуи (Румунија), Керкиру и Доксу (Грчка), Загреб, Спортинг из Канзас Ситија, Сервет и на крају Лехију, док се потом окренуо бизнису.

 

 

- Новак и ја смо стари другари, током детињства смо сваки дан играли фудбал, такорећи висили на терену. Растали смо се када је он отишао на академију код Николе Пилића, али пријатељство и даље траје - рекао је својевремено фудбалер, преносе "Наше новине", а такође је био кум и на венчању Новака и Јелене у јулу 2014. године на Светом Стефану, након што је организовао и момачко вече од неколико дана на Ибици.

Новак Ђоковић је иначе и "узвратио" кумство прошле године, када се Невен Марковић оженио Наташом Дерикоњом што му је други брак после Александре Танасковић. Тада је на весељу певала Милица Павловић.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".