Imali smo priliku da i na Nacionalnom servisu pogledamo prvu i drugu epizodu serije "Pad" koja je snimljena po motivima iz knjige Žarka Lauševića i koja opisuje nesrećan događaj iz 1993. godine u kome je Laušević bio glavni akter. Marić tumači upravo njegov lik. 

Ipak, jedna scena ponovo je privukla posebnu pažnju gledaocima - i to ona u kojoj je Marić potpuno go u zatvorskom kupatilu. S jedne strane, teška scena u kojoj glavni lik prvi put spira sa sebe krv u zatvorskoj kupaonici. S druge strane, scena je "vruća" - glumac Milan Marić je potpuno nag, a to je i više nego dovoljno za, prevashodno, njegove obožavateljke.

Društvenim mrežama odmah su počele da se šire fotografije iz ovog ostvarenja, a pripadnice lepšeg pola nisu mogle da odole.

Foto:Printskrin SuperStar

 

 

Glumac Milan Marić važi za jednog od najpoželjnijih neženja, a svojim kako izgledom tako i glumačkim umećem poslednjih godina oduševljava publiku.

Foto: ATA images, RTS printskrin

 

 

 

Serija "Pad"

Serija "Pad" urađena je po motivima autobiografske knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad".

Foto: ATA images, RTS printskrin

 

 

Serija "Pad“ prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru SPUŽ, gde se glavni junak susreće sa galerijom živopisnih likova - od sitnih lopova, kriminalca i ubica, pa do političkih zatvorenika.

BONUS VIDEO: