Publika već godinama ima priliku da uživa u glumačkim bravurama LJubinke Klarić, bilo u pozorištu ili na malim ekranima. Međutim, ono što je malo poznato jeste da je poznata glumica jedno vreme živela u Americi i čak razmišljala da odustane od glume u Srbiji.

Foto: Igor Marinković

 

 

Nesuglasice sa Nebojšom Jovanovićem, finansijskim konsultantom koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama su pobedile, i LJubinka se vraća u Srbiju.

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto brakova ne dešava, jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je tamo započeo pre nego što smo mi zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - rekla je glumica tada za medije.

Kosta nije sjajno podneo razlaz svojih roditelja, i nakon teškog perioda otišao da živi sa ocem. Veliki je ovo udarac bio za LJubinku.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo - kaže glumica i dodaje:

- Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći?" - rekla je LJubinka Klarić za "Novu".

BONUS VIDEO: