Публика већ годинама има прилику да ужива у глумачким бравурама Љубинке Кларић, било у позоришту или на малим екранима. Међутим, оно што је мало познато јесте да је позната глумица једно време живела у Америци и чак размишљала да одустане од глуме у Србији.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Несугласице са Небојшом Јовановићем, финансијским консултантом који живи и ради у Сједињеним Америчким Државама су победиле, и Љубинка се враћа у Србију.

- Развела сам се од Небојше, а разлог није ништа што се у седамдесет посто бракова не дешава, једноставно, даљина је учинила своје. Он није могао да остави свој посао који је тамо започео пре него што смо ми засновали везу, али дивно је што смо изнедрили Косту - рекла је глумица тада за медије.

Коста није сјајно поднео разлаз својих родитеља, и након тешког периода отишао да живи са оцем. Велики је ово ударац био за Љубинку.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Сам доказ да нисмо у том смислу везани, посесивно, јесте да је Коста отишао у Америку у јуну код тате и тамо уписао 8. разред и одлучио је да настави школовање тамо. Грозно сам све то поднела, још увек подносим, али он је толико срећан тамо - каже глумица и додаје:

- Рекао ми је да никада није припадао овде и да зна да ће му тамо бити боље. Отишао је, било је тешко. Прво нисам разумела, требало је да буде распуст, а он је уписао школу. Јако ми недостаје, наравно, зато што смо били усмерени једно на друго, а онда искључите тај тренутак родитељске себичности и кажете "Ко сам ја да му стајем на пут срећи?" - рекла је Љубинка Кларић за "Нову".

БОНУС ВИДЕО: