Na Instagram stranici je objavljena fotografija ispred pevačeve kuće na Lekinom brdu kako je zauzeo iscrtano parking mesto. 

Iako ima navodno garažu, pevač je postavio rampe. 

Ekipa "Alo" novina je stupila u kontakt sa komunalnom službom iz opštine u kojoj živi folker:

- Prijava je stigla putem našeg sajta, tj. službenog mejla komunalne inspekcije - potvrdio je za Alo! rukovodilac komunalne inspekcije. 

- Dobili smo prijavu da su postavljene dve zapreke na dva parking mesta. Nemamo potvrdu da je to bilo ko izvršio, osim fotografije koja je stigla na naš službeni mejl - rekli su iz odeljenja za komunalnu inspekciju i otkrili da će se kontrola svakako izvršiti:

- U postupku vanrednog inspekcijskog nadzora inspektor će izvršiti kontrolu i utvrditi lice koje je odgovorno za to, ko god to bio, da se zapreke uklone ako nemaju dozvolu - rekao je rukovodilac koji nam je otkrio šta čeka pevača ako se ispostavi da nema dozvolu:

- Ako se potvrdi da za to nema dozvolu, vodiće se postupak za uklanjanje - izjavio je rukovodilac odeljenja za komunalnu inspekciju opštine Voždovac, Nenad Mitrović. 
Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Miletom, kao i njegovom suprugom Martom, ali se oni do objavljivanja ovog teksta nisu javljali na naše pozive. 

BONUS VIDEO: