На Инстаграм страници је објављена фотографија испред певачеве куће на Лекином брду како је заузео исцртано паркинг место. 

Иако има наводно гаражу, певач је поставио рампе. 

Екипа "Ало" новина је ступила у контакт са комуналном службом из општине у којој живи фолкер:

- Пријава је стигла путем нашег сајта, тј. службеног мејла комуналне инспекције - потврдио је за Ало! руководилац комуналне инспекције. 

- Добили смо пријаву да су постављене две запреке на два паркинг места. Немамо потврду да је то било ко извршио, осим фотографије која је стигла на наш службени мејл - рекли су из одељења за комуналну инспекцију и открили да ће се контрола свакако извршити:

- У поступку ванредног инспекцијског надзора инспектор ће извршити контролу и утврдити лице које је одговорно за то, ко год то био, да се запреке уклоне ако немају дозволу - рекао је руководилац који нам је открио шта чека певача ако се испостави да нема дозволу:

- Ако се потврди да за то нема дозволу, водиће се поступак за уклањање - изјавио је руководилац одељења за комуналну инспекцију општине Вождовац, Ненад Митровић. 
Ми смо покушали да ступимо у контакт са Милетом, као и његовом супругом Мартом, али се они до објављивања овог текста нису јављали на наше позиве. 

БОНУС ВИДЕО: