Astrolozi su saglasni da je oktobar prelomni mesec u 2023. godine jer donosi kraj i početak jednog novog životnog ciklusa.

Ovaj astrološki događaj obično ima poseban uticaj na emocije i ponašanje ljudi, u skladu sa simbolikom znaka Bika.

Bik je Zemljani znak u astrologiji, poznat po svojoj stabilnosti, strpljenju, materijalnoj sigurnosti i senzualnosti. Puni Mesec u ovom znaku može pojačati te karakteristike i uticati na različite aspekte života.

Evo nekoliko ključnih tačaka o punom Mesecu u Biku:

Foto: Profimedia

 

 

Materijalna sfera

Pun Mesec u Biku često donosi fokus na pitanja materijalne sigurnosti, finansija i resursa. Možete osećati potrebu da se pozabavite svojim finansijama, planirate budžet ili razmislite o svojim vrednostima i prioritetima u vezi s materijalnim stvarima.

Senzualnost i zadovoljstvo

Bik je znak senzualnosti, pa pun Mesec u ovom znaku može pojačati vašu svest o fizičkim zadovoljstvima. To može uključivati uživanje u hrani, piću, umetnosti ili drugim čulnim iskustvima. 

Emotivna stabilnost

Ovaj pun Mesec takođe može doneti emocionalnu stabilnost i čvrstoću, što može biti korisno za rešavanje konflikata ili dubljih emocionalnih pitanja. Bik je znak koji teži miru i harmoniji, pa će mnogi ljudi osećati potrebu da se povežu sa svojim emocionalnim potrebama i uravnoteže svoje odnose.

Fizičko blagostanje

Ova faza Mesečevog ciklusa naglašava potrebu za brigom o svom fizičkom zdravlju. To može uključivati redovno vežbanje, pravilnu ishranu i opuštanje. 

Praktičnost i realizacija

Bik je znak praktičnosti i materijalizacije. Ovaj pun Mesec može vas inspirisati da preduzmete konkretne korake ka ostvarenju svojih ciljeva, posebno u vezi sa dugoročnim projektima ili materijalnim ambicijama.

Pun Mesec u Biku koji će biti i delimično pomračen biće težak za Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije.

Foto: Profimedia

 

 

BIK

Za vas je ovaj astrološki događaj najvažniji jer vam sledi emotivan krah i kulminacija svega što ne valja u prethodnom periodu. Ukoliko imate odnos koji je loš, znajte da će to da se privede kraju do kraja oktobra. Suze, frustracija, bes i odluke u afektu biće propratna manifestacija punog Meseca u vašem znaku. Probajte da ostanete suzdržani.

ŠKORPIJA

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam krizu u braku ili partnerskom odnosu. To može da se odnosi i na poslovni odnos. Ukoliko ste na prekretnici u ljubavi, pun Mesec može da nagovesti emotivni kolaps.

LAV

Pun Mesec u desetom polju donosi vam haos na poslu. Nećete moći da podnesete dešavanja na radnom mestu, a težićete promeni posla. Ukoliko planirate da menjate posao, onda je bolje da se odlučite za novembar mesec kada pomračenje prođe.

VODOLIJA

Ovaj astrološki aspekat odigraće se u vašem polju doma i porodice. Biće rasprave sa ukućanima, a pitanje stana može da bude u fokusu. Nije dobar period za preseljenje.

BONUS VIDEO: