Астролози су сагласни да је октобар преломни месец у 2023. године јер доноси крај и почетак једног новог животног циклуса.

Овај астролошки догађај обично има посебан утицај на емоције и понашање људи, у складу са симболиком знака Бика.

Бик је Земљани знак у астрологији, познат по својој стабилности, стрпљењу, материјалној сигурности и сензуалности. Пуни Месец у овом знаку може појачати те карактеристике и утицати на различите аспекте живота.

Ево неколико кључних тачака о пуном Месецу у Бику:

Фото: Профимедиа

 

 

Материјална сфера

Пун Месец у Бику често доноси фокус на питања материјалне сигурности, финансија и ресурса. Можете осећати потребу да се позабавите својим финансијама, планирате буџет или размислите о својим вредностима и приоритетима у вези с материјалним стварима.

Сензуалност и задовољство

Бик је знак сензуалности, па пун Месец у овом знаку може појачати вашу свест о физичким задовољствима. То може укључивати уживање у храни, пићу, уметности или другим чулним искуствима. 

Емотивна стабилност

Овај пун Месец такође може донети емоционалну стабилност и чврстоћу, што може бити корисно за решавање конфликата или дубљих емоционалних питања. Бик је знак који тежи миру и хармонији, па ће многи људи осећати потребу да се повежу са својим емоционалним потребама и уравнотеже своје односе.

Физичко благостање

Ова фаза Месечевог циклуса наглашава потребу за бригом о свом физичком здрављу. То може укључивати редовно вежбање, правилну исхрану и опуштање. 

Практичност и реализација

Бик је знак практичности и материјализације. Овај пун Месец може вас инспирисати да предузмете конкретне кораке ка остварењу својих циљева, посебно у вези са дугорочним пројектима или материјалним амбицијама.

Пун Месец у Бику који ће бити и делимично помрачен биће тежак за Бикове, Шкорпије, Лавове и Водолије.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

За вас је овај астролошки догађај најважнији јер вам следи емотиван крах и кулминација свега што не ваља у претходном периоду. Уколико имате однос који је лош, знајте да ће то да се приведе крају до краја октобра. Сузе, фрустрација, бес и одлуке у афекту биће пропратна манифестација пуног Месеца у вашем знаку. Пробајте да останете суздржани.

ШКОРПИЈА

Пун Месец у седмом пољу доноси вам кризу у браку или партнерском односу. То може да се односи и на пословни однос. Уколико сте на прекретници у љубави, пун Месец може да наговести емотивни колапс.

ЛАВ

Пун Месец у десетом пољу доноси вам хаос на послу. Нећете моћи да поднесете дешавања на радном месту, а тежићете промени посла. Уколико планирате да мењате посао, онда је боље да се одлучите за новембар месец када помрачење прође.

ВОДОЛИЈА

Овај астролошки аспекат одиграће се у вашем пољу дома и породице. Биће расправе са укућанима, а питање стана може да буде у фокусу. Није добар период за пресељење.

БОНУС ВИДЕО: