Portal Index.hr tim povodom napravio je anketu među mladim Hrvatima postavljajući im pitanje da li slušaju Aleksandru Prijović i hoće li ići na njen koncert.

Jedna devojka, po svemu sudeći velika Aleksandrina obožavateljka, prilično je iznenadila svojim odgovorom rekavši da će ići na četiri koncerta od zakazanih pet. 

- Cenim Aleksandru Prijović, super mi je njena muzika. Ići ću na sve njene koncerte, osim prvog. Različite ekipe su me zvale i svima sam rekla da može. Znam sve njene pesme - ispričala je ona.

Još jedna prolaznica se pohvalila da će ići na Aleksandrin koncert. - Idem odmah na onaj prvi. Sviđa mi se Aleksandra, totalno je drugačija, ima jako dobar glas i jako dobre pjesme - ispričala je.

Neki, međutim, priznaju da za Priju nisu znali dok nije najavila koncerte u zagrebačkoj Areni. U centru Zagreba dve gospođe su ispričale da ne slušaju Aleksandrinu muziku i da zaista ranije nisu znale ko je ona.

- Volimo je jer je žena, žena koja je napunila pet Arena. Zapravo ne znamo njenu muziku uopšte. Nismo čule za nju ranije. Ali ko voli, nek' izvoli - rekle su. 

Dve devojke su ispričale da vole da slušaju Aleksandru Prijović. Najdraže njene pesme su im "Devet života" i "Zvuk tišine".

Na kraju su pitali još jednog momka sluša li Aleksandru Prijović i koje su mu njene pesme nadraže. NJegov odgovor na svako pitanje bio je - "Jako je zgodna."

BONUS VIDEO: