Портал Index.hr тим поводом направио је анкету међу младим Хрватима постављајући им питање да ли слушају Александру Пријовић и хоће ли ићи на њен концерт.

Једна девојка, по свему судећи велика Александрина обожаватељка, прилично је изненадила својим одговором рекавши да ће ићи на четири концерта од заказаних пет. 

- Ценим Александру Пријовић, супер ми је њена музика. Ићи ћу на све њене концерте, осим првог. Различите екипе су ме звале и свима сам рекла да може. Знам све њене песме - испричала је она.

Још једна пролазница се похвалила да ће ићи на Александрин концерт. - Идем одмах на онај први. Свиђа ми се Александра, тотално је другачија, има јако добар глас и јако добре пјесме - испричала је.

Неки, међутим, признају да за Прију нису знали док није најавила концерте у загребачкој Арени. У центру Загреба две госпође су испричале да не слушају Александрину музику и да заиста раније нису знале ко је она.

- Волимо је јер је жена, жена која је напунила пет Арена. Заправо не знамо њену музику уопште. Нисмо чуле за њу раније. Али ко воли, нек' изволи - рекле су. 

Две девојке су испричале да воле да слушају Александру Пријовић. Најдраже њене песме су им "Девет живота" и "Звук тишине".

На крају су питали још једног момка слуша ли Александру Пријовић и које су му њене песме надраже. Његов одговор на свако питање био је - "Јако је згодна."

БОНУС ВИДЕО: